Ayurveda Massage

Ayurveda is ‘de wetenschap van het leven’, de oudste holistische geneeskunde van de wereld. Alle andere geneeswijzen zijn voortgekomen uit Ayurveda. Dat geldt voor de Westerse Natuurgeneeskunde, maar ook voor de Boeddhistische, Chinese en Griekse geneeskunde.  Deze natuurgeneeswijze is holistisch en kijkt dus naar de totale mens: lichamelijk, psychisch en spiritueel. Ayurveda gaat ervan uit dat een gezond mens leeft in harmonie met de natuur.

Voor wie

Mensen die spanning vasthouden en merken dat hun lijf en spieren verkrampt aanvoelen. Voor hen die zich bewust willen worden van de onderliggende oorzaken van de verkramping en willen werken aan het vrijmaken ervan.

De massage ontspant je lichaam en geest en brengt je afweersysteem terug in balans.

Prijs

Massage van een uur kost €70,-. Anderhalf uur is €90,-. Als erkend Natuurgeneeskundig therapeut worden al mijn consulten vergoed. Dit is afhankelijk van uw verzekeringspakket. Uw afspraak afzeggen kan tot 24h van te voren kosteloos. Als u binnen 24h afzegt wordt de besproken tijd in rekening gebracht.  Referentie: VNT14001

4Hands massage

4 x per jaar geef ik samen met Albert Meijer (collega uit de Schouw in Zeeland), een Lomi-Lomi massage. Dit unieke ritueel is een traditie uit Hawaï en ondersteunt mensen bij een bijzondere passage. Alsof je voor een poort staat, op de drempel en het is tijd om te openen naar dat wat je verlangt, waar het jouw tijd voor is.  Omdat je je door 4 handen wordt gemasseerd weet het hoofd niet meer wie, wat, waar en hoe… écht een vrijlating van controle, een heerlijke ervaring!  8 december 2017 staat de laatste van dit jaar gepland.